Salı, Şubat 10, 2009

böyle...


böyle haldır haldır yağmur yağınca olmayan keyif iyice sıfırlanıyor bende. sabah hele bir karanlığa uyandıysam tamam, koca bir karanlık gün, karanlık bir ruh hali. bu aralar pek işim de yok; kendimi dvdlere verdim -okuyamama hali sürüyor- paige marshall büyük olasılıkla okuyamama halimin yeni olmadığını, koca alaçatı tatilinde üç sayfa kitap okuduğumu söyleyecektir:)

neyse filmlere dalayım, dışarıdaki karanlık hal biraz uzaklaşsın diyorum ama olmuyor. geçen gün cidden yan tarafta yazdığım gibi taş meclisi'ni izlerken gidip bulaşık yıkamaya başladım ki yani film tvde değil, dvdde, durdur git kardeşim, ııh, o kadar kopmuşum durumdan.

fotoğraflara bakayım diyorum... düzenleyeyim falan. ama birden akşam oluyor.

o birden hali de garip. aslında hiç de birden olmuyor, dışarıdaki karanlık içimde dolaşıyorum bütün gün, oflayıp pofluyorum. gündüz bitse ne olacak? diyorum, gece olsa daha mı iyi? sonra gece kuş uyuduktan sonra gece bitse daha iyi diyorum, yarın belki yeni bir başlangıç olur yeni gün...

öyle olmuyor tabii.
bugün ama rutini kırıp benjamin button'layacağım kendimi, hem de sabahtan, birazdan. o da aslında annemin ısrarı. evet istiyorum filmi izlemeyi ama annem de istiyor. o istemese, ben herhalde "bugün de gidemedim filme" modunda olabilirdim...

hem sonra alışveriş yapmam lazım, bir markete uğramak. onu bile yapamıyorum.
kimseyi de aramıyorum, arayan bir iki kişiyle de onar saniye falan konuşuyorum.

zannedersem şubat bitsin istiyorum. mart da biterse daha iyi olur hatta...

7 yorum:

Gülben dedi ki...

evet nisan gelsin, börtü böcek yeşil falan kendine gelsin... hatta sonra haziran temmuz gelsin, akşamlar da sıcacık olsun :) şıpıdık terlik, beyaz t-shirt, püftürü etekle tatillere çıkalım soğuuuk beyaz şaraplarımızı içelim.
hımm düşüncesi bile iyi geldi.

Cocukla Cocuk dedi ki...

karanlıklara uyanmak sıkıcı bir durum ya, aynı şekilde bir şey yapma enerjim olmuyor.

Adsız dedi ki...

Az kaldı. sık dişini.Ya da kır dişini rutini kırmak için. Bilemedim. Seçim senin. Yetmez mi bu kadar depresif Ece? Baharat alır mıydınız?

~b dedi ki...

Anlaşıldı benim gibi yaz gelsin istiyorsun Ece.Pırıl pırıl bir güne uyanalım,mümkünse Alaçatı sokaklarını arşınlayalım,tamam yağmur falan yağsın kuraklık olmasın ama çarçabuk bitsin bu kış Çok sıkıldım çookk!
::burcu::

Adsız dedi ki...

bu tür yazılarını okumak çok hoş oluyor. yanlış anlama keyifsizliğini değil. günlük hayatla ilgili detaylarla birlikte ruh hallerini yansıtan anlatımlarını. aslında mutlu olabileceğin şeylerin başında tatlı ve akıllı kızın geliyor
ama hava bazen insanı karamsar yapıyor gerçekten. bu sabah istanbul'da öyleydi. sinemaya gitmek iyi fikir evden çıkaracak biri de varsa :) hem film de iyiymiş öyle diyor gidenler.

Tanya's dedi ki...

Ece,

Button süpper film..seversin sen..

Primarima dedi ki...

Gri havalar karartmış içini anlaşılan.İstanbulda çok sevimsiz bir ruha büründü kaç gündür.