Perşembe, Aralık 25, 2008

kar mar

elvin servisle döndü eve. pek "karşı"ydı servis fikrine; böylelikle bunu aşmış oldu. kar bu işe yaradı bari.

"meğer" dedi, "eğlenceliymiş servis işi". benim her gün elvin'i okula bırakıp akşamları da almama şaşıran pekçok insan var. servisle gelince elvin dün, bu işin hakikaten daha kolay olduğunu ben de kendi gözlerimle idrak etmiş oldum:)) hızımı alamadım, kar bahanesiyle sabah da servisle gönderdim. eve döndüğümde çayım hala sıcaktı. yav, ne kolaylıkmış bu...

yalnız şöyle bir sorunum var, on dakika soğukta kalayım, beynim oyuluyor gibi ağrıyor. buna dünden beri bir de böbrek ağrısı eklendi. zannedersem böbrek tabii, bilemiyorum, arkada bir yerler. sağlı sollu bir ağrı.

şimdi hem beynim oyuluyor, hem o ağrı mevcut. hadi bana "şunu yap, geçer" diyin...

ha bir de çocuklaçocuk'un nefis yılbaşı süslerine bakın, el emeği, hem kolay, hem de zevkli. çocuklarla yapmak için harika bir meşgale ayrıca.

bir de ne diyeceğim, eskiden dolaşır dururduk yılbaşı hediyeleri için değil mi? şimdi böyle hava da beter olunca insan çökeyim bilgisayarın karşısına, ona şunu, buna bunu alayım diyor. demiyor mu? her şey var ne de olsa... tabii hediyeyi dokunarak, zahmetle seçmek gibisi yok ama... ne bileyim, biraz böyle olmadık mı, pc başında yemek yiyen, kitabını, hediyesini de ıradan ısmarlayan, yemek tarifi bulan falan... bilemedim... aldınız mı siz yılbaşı hediyelerinizi?

ben hiçbir şey almamış olmanın paniğindeyim de şu an...

7 yorum:

mermaid dedi ki...

soğukta durunca benim de başım çok ağrır, sinüzitim var, sanırım ondan. yılbaşı hediyeleri konusunda haklısın. ama gezerek hediye almanın zevki başka tabi ki.

İLKAY dedi ki...

Böbreklerim ağrırsa ben bol su içerim ağrısı geçer ama tabi başka bir problem yoksa...
Bak kaç gün kaldı bende alamadım kimseye birşeyler

7.oda dedi ki...

böbrek sandığın ağrılar için en azında bir idrar testi yaptırın derim, genelde idrar you enfeksiyonu ve üşütme gibi durumlarda öyle ağrı olur..
(bana da olur da arada)

walla aynen dediğiniz gibi, bütün hediyelerimi netten sipariş ettim sayılır :(
yapabileceğim bişey yok.. zamanı yetiremiyorum iş çocuk falan.. tembel miyim ne.. yetiren yetiriyor sonuçta.. yetenek de yok kendim yapayım :) yaşasın internet..:)

Özgür Turan dedi ki...

Sıcak tutacaksın Ece, mümkün olduğu kadar sıcak. soğukta kalmamaya çalış, hele uzun süre sakın. aman nedir bu canım soğukla birlikte çoluk çocuk dökülüyoruz. acil şifalar, öptüm.

Cocukla Cocuk dedi ki...

ben üç senedir kendim götürüp getiriyorum okula sanırım seneye servise vericem, çocuklar benden daha hevesli bu konuda,..yılbaşı hediyelerimi son üç dört yıldır kendim hazırlıyorum bu sene ben de biraz yavaş kaldım sanırım yetişebilirsem yaparım yine,

yılbaşı süslerimizi beğendiğine ve yazında bahsettiğine ayrıca çok sevindik...teşekkürler
sevgiyle kal

Primarima dedi ki...

Geçmiş olsun böbrek ağrısıdır muhtemelen çunku arkalarda ve sağlı sollu ancak böbrek agrısını anımsattı bana...sıcak su en iyi gelen şey bu durumda küveti doldurmak ve sıcak suya uzanmak ağrıyı hafıfletır birde bol su ve idrara çıkmak iyi gelir.

Turkuaz Deniz dedi ki...

Su servis meselesi ne de tanidik Ece! Once buyuk bir heyecanla servisle (koca sari school bus) gitti cocuk, sabahlari iyi de... Aksam donuste! Giderken 5 dakikada gittikleri yolu, aksamlari en cabuk 40 dakikada aliyorlar. Hic istemiyor Deniz. Degisik yas grubundan cocuklar var bu otobuslerde, iyi birsey degil tabii. Oyle Turkiye' deki gibi rehber ogretmen (ne deniyorsa) de yok, sofor ve 40 cocuk! Timarhane gibi olmali, zavalli kadin sofore. Deniz istemiyor cunku cok durup kalkiyormus, cok sicakmis... ki sicak oldugu kismi dogru, durup kalkmasi da donuste en son bizimkileri birakiyorlar; guzergah oyle...
Evet cok rahat ama cok da karisik bir konu, en azindan bizim icin:)
Gecmis olsun Ece, bol su ic tavsiyesine katiliyorum ben de.