Pazar, Aralık 14, 2008

bunlara gıcığım...

* tuna kiremitçi'nin "çok tuhaf günlük" yazıları başta olmak üzere bütün yazdıklarına,
* acayip kalabalık alışveriş merkezlerine
* bir yere girerken siz arkanızdan gelene kapıyı yüzüne çarpmasın diye tuttuğunuzda kapıdan öylece geçip de bir teşekkür etmeyenlere (öyle pişman oluyorum ki kapıyı tuttuğuma, keşke çarpsaydı diyorum içimden)
* tek sıra haline kırmızıda beklerken yandan gelip en öne geçen densiz araba sürücülerine gıcığım.

tamam önemli bir liste değil; zaten bin madde daha yazabilirim ama konu çok geniş... olay tuna kiremitçi'den çıktı, o olmasa diğer gıcık maddeleri de yazılmayacaktı zaten. insan bir gıcık olmaya görsün, her şey öyle görünür zaten. türk kahvesi istersin, sulu bir şey gelir, az şekerli istersin, bala benzer gelen şey. ona da gıcığım tabii.

ibrahim tatlıses'e ezelden beri gıcığım mesela. ama dediğim gibi konu çok geniş, keseyim bari...

tuğçe tatari'nin akşam'daki bir yazısından;
Yağmur Kızılok’un bu projesinde Kiremitçi de kadın çantasıyla poz vermiş. Neden yapmış? Hiçbir fikrim yok. İlhan Mansız artık şov dünyasının bir parçası ama ya Tuna? “Edebiyatçıyım” derken gamzeli evliliğiyle magazinlere düştü. “Ay çok rahatsızım bu magazinden” derken ünlü kadınlarla magazine daha da girdi, çıktığı programlarda şarkı söyledi, gitar çaldı. Sonra aniden grup kurdu “Albüm çıkartacağım” dedi. Şimdi de poz vermiş. Bu adam meşhur olma durumunu devam ettirmek istemiyor da ne istiyor Allah aşkına? Bir de köşe yazıyor. Tuna Kiremitçi kimdir deseler ne cevap verirsiniz? “Çok yakında bir dizide jön rolüyle karşıma çıkarsa şaşırmam” benim cevabımdır. Son dönemin Aşk-ı Memnu’larından filan teklif gelseydi “hayır” der miydi sizce?

9 yorum:

Gülben dedi ki...

TİSSSKİNİYORUMMMM

mermaid dedi ki...

ay harika bu tespit ayyynen katılıyorum, tuna kiremitçiye gamzelerine o baygın bakışlarına ve en çok köşe yazılarına, ha bir de "edebiyatçıyım benn" triplerine gıcığım.

Nihan dedi ki...

Ben kendisinin ilk kitabından sonraki "eserlerine" katlanamamıştım zaten. Ama bu tek sıra halinde kırmızıda bekleyen insanları saygısızca geçip ışıktan önce kendileri geçen insan müsvetteleri var ya, işte ben onlarla her sabah muhattap oluyorum. Yemin ederim birgün bir tanesini boğacağım. Her sabah kendi kendime çırpınıyorum arabanın içinde ama kimse tınmıyor, hiçbir şey de değişmiyor. Olan bana oluyor. İbrahim Tatlıses ise kendi içinde bir hadise. Klinik bir durum,incelenmesi lazım.

Adsız dedi ki...

ben de ben de ben de demek istiyorum en çok da İbrahim Tatlıses'e

Adsız dedi ki...

ben ek olarak tuğçe tatariye de feci gıcığım... o çok bilmiş tavırlar o agresiflikler...

ayşe

Saatler Nehri dedi ki...

'Git kendini dövdürmeden' diyen yok mu şu adama?
Aysun

Turkuaz Deniz dedi ki...

say say bitmezzz...

Cocukla Cocuk dedi ki...

2. 3. 4. maddelerine aynen katılıyorum. Olayın çıkışı Tuna kiremitçi'nin yazılarını okumuyorum ama tesbitlerine katılıyorum. sadece "Dualar kalıcıdır" kitabını çok sevmiştim. Kızkardeşimin eşi Tuna'yı okuldan tanıyor ve hiç de iyi şeyler söylemiyordu hakkında. Ben uzun süre kulaklarımı tıkadım özellikle gamzeli evliliğinde (İclal Aydın sevgimden sanırım) ama durum ortada her söylediği çıktı.

7.oda dedi ki...

kitapları da ilkokul seviyesinde zaten :)