Perşembe, Ocak 15, 2009

tık

kitabın ilk baskısını alayım diyenler...tık... zira piyasada mevcut değil:)

5 yorum:

Primarima dedi ki...

Bi daha hamile kalayım bi daha okuyacağım:)en sevdiğim kitabım bu benim... kaç hamileye verdim, okuttum, bir bilsen. hepside gülümseyerek geri verdiler.Kitabım kıymetlidir mutlaka geri verin demeyide ihmal etmiyorum.Seni çook seviyorum sevgili Ece:)
O kitap benim umudum olmuşdu her satırında anılarım var ,arzu ile bebek isteyipde yapamadıkca, olmadıkca, o kitaba sıgınıyordum ben :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

bende pembeli baskısı var, geri almak koşulu ile veriyorum.

Özgür Turan dedi ki...

bende de pembeli baskı var. hiç bitmesin diyerek okuduklarımdan biriydi. bir de hamileliğin her dönemini kendi dönemlerime denk getirmeye çalışırdım okurken:)) hatta doğumdan sonra da hiç aklımdan çıkmamıştı hep aralarda düşnürdüm acaba Elvin kaç yaşında olmuştur ne yapıyordur şimdi diye. Çok ciddiyim bak! gelirdi aklıma işte.

M.İ.N.İ dedi ki...

Bende dün bitirdim kitabı çok beğendim.aşşa yukarı aynı şeyleri yaşamışız ve kızlarımız bir gün arayla dünyaya gelmiş.Bende finali süper oldu:))

Anne İş'te dedi ki...

ben de 2007 baskı var.Söylemiştim ya Gürkan Hoca vermişti;ilk hamilelik kontrolümde ve böbürlenerek"benim hastamdı da "demişti.O gece okuyuverdim bir solukta sonra tekrar tekrar ay ayy...çoğu zamanda "bak gördün mü yalnız değilmişim Ece de aynı şeyleri hissetmiş" demişimdir.Yalnız belgesel izlerken birden suyunun gelmesi hep paranoya oldu hamileliğimin son döneminde ;ya araba kullanırken,ya çarşıda suyum gelirse!!!!???:))))Sonra kızkardeşim hamile kaldı o'na verdim o da arkadaşına.bir daha geri gelmedi.Çok kızmıştım demekki kısmette ilk baskı varmış hemen sipariş ediliyor efendim...

Sevgi ve selamla..