Salı, Ocak 13, 2009

hâlâ yılbaşı...


evet öyle gibi. neden? tembellikten. aynaya yazılmış yazılar duruyor. yılbaşı ağacı aynı yerde. süsleri üstünde. her kapı kolunda ayrı bir şey sallanmakta... evde yılbaşı sürüyor.

birinin bütün bunları kaldırması lazım:)

bir şey soracağım; sizde de aynı mı yoksa bir ben mi böyleyim??? sabah uyandığım saniye günümün nasıl geçeceğini anlıyorum ben; ruh hali anlamında diyorum... dün sabah mesela aşırı tembel, ruh hali down bir kadın olarak uyandım, günüm de öyle geçti. lüzumsuz, unutulacak sıradan günlerden. evden adımımı atmadım. oysa bu sabah mesela gayet neşeyle uyandım. daha şimdiden bir sürü işimi hallettim, diğerlerini halledecek gücüm de var, hissediyorum. üstelik herhangi bir olay neticesinde vuku bulmuyor bu ruh halleri... öylesine down veya öylesine up... sizde de öyle mi?

15 yorum:

defneyleyasamak dedi ki...

gözümü acar acmaz koray der: bugünümüz kötü geçecek. suratımdan anlıyomus, uyanısışımdan... sabah kalkıs moduma göre de siper alır :)

Turkuaz Deniz dedi ki...

suslerin yuzde yetmisi gitti diyebilirim:) ama kalsaydilar iyiydi diye dusundum sonra...
yok bende oyle olmaz, her an her sey olabilir:) sabahki nese ile aksamki nese... ohoooo:)

Tanya's dedi ki...

Eceee,

Bi,zdede durum aynı..bir tane yetmez iki cam ağacı..camlarda ışıklar..her yerden sarkan toplar...memnunum ben..marta doğru ancak kaldırırım...maximum benefit ama değil mi?

Özgür Turan dedi ki...

Biz kaldırdık çünkü doğa evde ne var ne yok yani mutfaktaki süzgeçler dahil ağaca takmaya başlamıştı. bana bir geldiler geçen hafta komple topladım!!! sabah nasıl uyandığın çok önemli Ececim, nasıl başlarsan öyle gidiyor. en güzeli şükrederek ve gülümseyerek uyanmak tabii.

yasemin dedi ki...

onu bunu bilmem ben ağacımı topladım. haziran'a kadar kalır diyordum birden bi korku, bi enerji geldi, kaldırdım. çok gurur duyuyorum kendimle, birilerine söylemem lazım :)

mermaid dedi ki...

aynen daha ilk dakkadan bellidir.
sadece bazen kabul etmemeye çalışırım hani yok kötü deil bugün falan die:) ama o zaman da en fazla ortalama bi gün olur.
dün ben de öyleydim, bugün de aynen dediğin gibi. bakalım neler olacak:)

Elçin dedi ki...

Bende aynen böyleyim:)
Bazen çok istekli olurum herşeyi yapacak gücüm olur ama bazen kolumu bile kıpırdatmak istemem!!

gunduz68 dedi ki...

bende durum arada değişiyor.Sabah çok negatif kalkmama rağmen devamında oldukça hızlı bir gün olabiliyor.Tıpkı bugün gibi.Geç uyandım ama mecburen eve girişip işimi bitiricem...

Adsız dedi ki...

en dün akşam kaldırıverdim ağacı ve etrafındakileri. Seneye ne ruh hali il açacağım düşüne düşüne :):):)

Sabah belli olur tabii günün durumu gözümü açar açmaz alarım ben hatta kendimi kandırmak için çok enerjik davransam da işe yaramaz...

Cocukla Cocuk dedi ki...

evet evet sabah ilk kalktığımda bellidir,enerji veya halsizlik durumu. arada kaymallar olur ama genelde hep tutar, gece uykusuz kalmamaya çalışıyorum bunun için, uykulu kalktıysam daha bir down geçiyor günüm, uyuşuk bir halde

~b dedi ki...

Ececim,
Aynı valla bizde de ağaç yerli yerinde duruyo.Her sene aynı şey.Tembellik diz boyu.Şimdilik memnunum ben,kaldırırız bi ara,heralde.Tanyacım Mart demiş,uygundur:)
~brc~

Adsız dedi ki...

bizim ağaçta duruyor. ada beyin onayını bekliyor toplanmak için:)

Ersin dedi ki...

ececim sevgili yazmış durumumuzu yani ayni.... haa diğer mezvu ise evet ben de o günümün nasıl geçeceğini ilk uyandığımda biliyorum yahu, hep iyi olsun temennilerimle

denizanasi dedi ki...

ben günlerdir ilk ruhalindeyim.. tembel. evden dışarı çıkmayan.. hatta çocugu bile babası bırakıyor yuvaya.. silkinme zamanı gelmeliii...

denizanasi dedi ki...

ya kalsa ne olur :)) nasıl olsa bir sene sonra yeniden koyacaksınız :)