Salı, Mart 10, 2009

elvin çiziyor


bunları kuzucuk çiziyor...

biliyorsunuz yedi yaşında.

resimden anlayanlardan, "bu çocuktan stilist mi olur, ressam mı, şu mu bu mu?" konulu panelimize katılımını rica eder,

iyi geceler dilerizzzzzz

15 yorum:

Defnenin Annesi dedi ki...

gelecegin dior'u....

mermaid dedi ki...

bence direk şimdinin dior'u:)

zuzuların annesi dedi ki...

Sevgili Elvin İleride hangi işi yapar? Ne olur? bilemem ama ayrıntılar ve çizim başarısına bakarsak,ben kendi adıma çok başarılı olacağını söyleyebilirim kara gözlü güzel çizerin:))

Primarima dedi ki...

resımden bıraz anlarım sanırım :D
bu kızdan gercekden stılıst artı modelıst artı ıyı bır modacı olur yahu:)
stılıst tarzı cızımler yapmış:)süpeer.

pinomino dedi ki...

Ben bayıldımmm:))) Kesinlikle bırakmasın hep çizsinnn:))

Tijen dedi ki...

Ece bu kız çok marifetli. Giyinmesi de resimleri gibi özenli mi?

ece arar dedi ki...

defnenin annesi ve mermaid; inşallah:))) banu, bu kadar zevk alıyorken bu işten, herhalde çizimle uğraşır gibi geliyor bana, saatlerini harcıyor, hem de böylesine yetenksiz bir annenin yanında! prima rima; modacı? evet! pino, senin fikrin çok önemli... geçen gün senin çocukken çizdiklerine bakmış, elvin'i düşünmüştüm.... tijenciğim, giyinmesi ayrı, uzun bir konu... neleri neleri birbirine yakıştırıyor bilsen... pareolar bükülüp kemer olarak bele takılıyor falan, sıradan bir günde hem de!!! ruhunda var zannedersem, anneden geçmediği kesin:)

Çakıl' Mom! dedi ki...

walla elvin ne olur bilmiyorum, dilerim ruhunu mutlu eden bir mesleği olur. Ayrıca umarım o çizdiği resimlerdeki gibi uzuuun bacakları olur. Onlar ne öyle yahu, baktım baktım bir daha baktım :)

figoltx dedi ki...

Benim naçizane görüsüme göre; Elvin kesinlikle çok yaratici ve çok yetenekli. Üstüne gidin derim, zira ileride moda dünyasinda çok ses getirebilir.

asliberry dedi ki...

Ece harika çizimler. Çocuk bir çok kaynaktan beslenince, sanat bir şekilde içinden fışkırıyor işte. Ne güzel. Sabırlı olması da ayrı bir güzel. Sabır ve konsantrasyon ne kadar önemli insan hayatında. Mutlu çok mutlu bir çocuk belli.

ÇAğ dedi ki...

Resimler süper olmuş, görür görmez kendini çizmiş, zayıf ve uzun boylu dedim.Bence manken olmak istiyoo.Resim yeteneğinin olması çok güzel,darısı benim kızın başına, ben cin aliyi bile çizemeyen biriyim...
Öptüüüüm

Adsız dedi ki...

eller ve gözler kendine güvenini simgeler
bacaklara hiç girmeyelim çok kendine düşkün olduğunu ve kendini hep olduğundan daha büyük gördüğünü söylenebilir
kağıdı kullandığı alan açısından pozisyon da önemli bu şekillerin kağıdın tamamını yakınını kapladığını var sayarak şöylebir resim falı açmak geldi içimde:)
oldukça yaratıcı
üstelik kendi stilini yakalamış
detayları kendi gözünden yorumlama çabası belirgin tesadüfii değil onun karakterinin detayları ve gözlemleri nitelikli ve katmanlı gördüğünü gösterir yaratıcılıkta yorum önemlidir kendi yorumu kendi katkısı ve kendini var eden hayal gücü onu yaşıtlarından ve çevre ahalisinden farklı kılacaktır, kendini var etmesi onun kelimeler, renkler , sembolik şekiller ve kağıdı kullanma algısı açısından değerlendirildiğinde stilislik yada çizim kabiliyetinden öte hayatı algılama kabiliyeti olarak oldukça güçlü buldum
ruhunu iyi beslediğini anlatan resimler görüyorum
dediğim gibi sadece resim falı birşeye dayandırmıyorum
öneri:
karakterlerini konuşturmasını isterseniz guygularınıda öğrenirsiniz belkii
:)

denizanasi dedi ki...

müir stilist olacak bu cimcime :) maşallah :)

ece arar dedi ki...

çakıl mom yorulma bayıldım:))) gfigoltx, nefis resimler yapan senden bunu duymak ne güzel... aslıberry, inatçı ve mutlu! hayalcianne, bayıldım, okuyup duroyurum yazdıklarını, denizanası hepimizinkilere maşallah...
bakalım ne olacak ileride...çok merak ediyorum

Tanya's dedi ki...

Aaa..ben bunları total kacırmışım yahu..Elvinin çizimine inanamdım..diz kapakları var yahu..

Bayıldım..