Salı, Temmuz 18, 2006

tatil anısı




bu da tatil fotoğrafımız, side dolaylarından, her şey dahil sıkıntısının verdiği huzurszuluktan kaçtığımız bir anda, kendimizi side'nin içine attığımız bir saniyede. bir dondurma, bir dondurma daha, yahu burada nerede çay içilir, denizde dalga yok, bizim otel niye böyle hırçın dalgalara teslim öyleyse, bir terlik mi almalı, limanda varmış çay bahçeleri, ara sokaklarda tüm esnafa göre biz yabancı, herkes yabancı, taklit çantalar ve kotlar, o güzel pembe çiçekler, sıcak.

7 yorum:

pinomino dedi ki...

biz de bülent ile nefret ediyoruz herşey dahil otellerden..hayatımızda hiç gitmedik..favori mekanımız dağ başında 2-3 odalı pansiyonlar..balayımızda bile ödün vermedik bu düşünceden:)

ece arar dedi ki...

pinocuğum, öyle de, çocukla zor olur kabilinden bazen böyle hatalar yapıyoruz işte...

endiseliperi dedi ki...

Aaa biz de öyle. Pino, tarif ettiğin gibi tatil için önerebileceğin bir pansiyon var mı?
Paylaşırsan gerçekten hoş olur.
(Merhaba Ece:)))

vintage biscuit dedi ki...

Ece hakli cocukla butık oteller ve pansyonlar zor olur heralde , cocugum yok ama tahmın edebılıyorum ve gozlemlıyebılıyorum . hersey dahıl otellerde cocuklar daha rahat oluyor . tabii cocuklu ailelerde

endiseliperi dedi ki...

Ece, sitende dolaşıp duruyorum sabahtan beri. Suçluluk psikolojisi mi bilmem:))) Sitemden sitene kısa bir yol ekledim.
Hoşçakal.

endiseliperi dedi ki...

yani seni linklerime ekledim.

ece arar dedi ki...

kalkan'daki balıkçı han şahane vintage bisküvi, çok zarif ve ucuz ve çok komik öten bir horoz vardı bahçesinde, kim bilir ne oldu garibe? hararetle öneririm...
endişeli peri, katil hani cinayeti işlediği yere gelirmiş ya, öyle gibisin, ben de seni ekleyeceğim linklere, çok sevdim blogunu.