Pazartesi, Eylül 08, 2008

tamamdır...


okul başladı. elvin iyi. her şey yolunda... sıra benim onlarca dvdyi izlememe, dergilerden fırsat kaldığında sinemaya gitme, kitaplardan sıra kaldığında yazma, yazmaktan vakit kaldığında mesele ayda'yla, nurdan'la buluşma vaktimdir. havalar soğumadan cumhuriyet caddesi'ni turlama, incik boncuk, tava, diş fırçası alarak "yine neler aldım" diye eve dönme vaktimdir. ayrıca tabii evi fazlalıklardan arındırmak, giysileri tasfiye etmek, elvin'in odasına ciddi bir çekidüzen verme vaktidir.

hem sonra mutfakta cam kenarında oturup dışarıya öylece, boş boş bakma vaktidir. o boş boş bakma bende hiç beş dakikayi geçmez, derhal aklıma bir şey gelir kalkar ve yine otururum ama olsun... birçok şeyin vaktidir.

kuzum okulda mutlu olsun, annesi kendi kutsal mekanı, evinde... sonra kuzu gayet toparlanmış bir ev bulsun, gelsin ve mesela yeni bir mantar pano görüp şaşırsın, perdeleri yıkanmış bulsun:))) değil mi ama...

10 yorum:

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Ne güzel yeni bir başlangıç yapıyorsunuz beraberce.Facebook'tan sonra burayada bir uğrayayım istedim.Elvin'e kocaman öpücükler:)

Cocukla Cocuk dedi ki...

Ne güzel planlar bunlar, Elvin e mutlu başarılı bir dönem diliyoruz.

Adsız dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun. Bol keyifli geçer umarım okul hayatı. Sorunsuz velilerin huzurlu çocuklarıyla karşılaşsın hem öğrenim hayatında:)

Adsız dedi ki...

Senin ev kadınlığı ruhun kabarmış :) Kesin altından bir kitap daha çıkar diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Unuttum yazmayı;Elvin için,eğitim ve hayat tecrübesinde seni sollamasını diliyorum :) Ne demişler :''Çırak ustayı geçmesse sanat ölür''

ece arar dedi ki...

bizim çırağın aklı henüz havalarda... okulda yaptığı hiçbir şeyi hatırlamıyor:) ama yazıyorum evet. dün bir arkadaşım facebook'ta; "ece'nin veli günlüğü"nü bekliyoruz yazmış. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

defneyleyasamak dedi ki...

... ve hatta blog arkadaşlarınla birer kahve içmenin de vaktidir, dimi?

Tanya's dedi ki...

Ecee,

Yahu yine söylüyorum ne ara okul yaşı geldi..

Ya o ev kadını ruhu söner gider senin üstünden hhehe..hiç merak etme...bir perde yıkadığında diğerlerini bırakırsın..

Bende bekliyorum kitap..facebook anarşisti olduğumdan bende yok tabi..

Ve de son olarak..Elvine okulda bol şans..

Taylan Sezginer dedi ki...

ece...
bu yıl haftada bir gün sinema günü yapalım yahu...

ece arar dedi ki...

sinema günü evet:) döndün mü tatil canavarı? tuğba, hadi kahve! tanya, ben zaten perdelerle uğraşamam hehe