Perşembe, Eylül 11, 2008

blog listesi mevzu

ben bi ara kaldırdım bu yan taraftan blog listelerini. o sıra "bakın şunları okuyorum" demek iyi gelmedi... sonra ama bu iş bana pahalıya patladı. neleri okuduğumu unuttum; blog isimleri ezberimden gitti ve tektük bloga bakar oldum... sonra bir baktım yeni bir aplikasyon hadisesi, başka bloglarda gördüm; yana, şekil 1 A'daki gibi takip ettiğiniz blogları dizdiğinizde kim güncellediyse üste çıkıveriyor ve siz de blog blog gezmek, kim güncellemiş diye bakmak yerine bu hizmet sayesinde bir tık marifetiyle istediğiniz bloga gidiyor ve okuyorsunuz... çok zaman kazandıran bir uygulama yani. açıkçası bu işi ben kendim için yaptım ama eksiklerim var; okuyup da ilave edemediklerim... günbegün ordaki liste artıyor, artacak, ben de rahat rahat kahve molalarında arkadaşlarımın bloglarını okuyacağım... ne neşeli bir durum; bu arada, umar ve denizanası'ndan sonra mutlu kum taneleri de kitabı okuyup yazmış... bayıldım, süper, havalara uçmak için güzel şeyler bunlar.
iyi yahu bu blog dünyası. valla... tanya mesela animasyon filmine gitmiş, oku neşelen... yasemin assos'a gitmiş, oku, gidesin gelsin... vallahi, iyi bir şey...

3 yorum:

defneyleyasamak dedi ki...

Eceee , benimki de bitti. Gözlemler süper... Birkaç arkadaşa hediye bile gönderdim anne olma projesi kapsamındaki :) Kitabı okuduktan sonra bebelerin akıbetleri konusunda bilgilendiririm seni :)

Tanya's dedi ki...

Ece,

Bu yandaki için dün aslıcinin içini cektim..şebo vasıtasıyla...ancak benim sürüm değiştirmek gerekiyor öncelikle..sevgilinin yanına dizdim blogları..1 saat önce 2 gün önce.. bayıldım..

Elvinle git animasyon filme..ben katıldım..bayıldım..güldüm..

Ve hep yaz..

Adsız dedi ki...

Bence çok akıllı bir iş yapmıssın ececim ve bu uygulamayı kullanan bloglarda öyle.Zaman çok önemli ve zaman yönetimi de öyle.Bende reader kullanarak bu uygulamayı kullanıyorum aynısı kısmen.

Yeni bir alışkanlık edindim ben, kitabının süpervizörü ilan ettim kendimi ve gittiğim kitapçılarda yoksa istek yapıyorum gelmesi için. :)