Salı, Mayıs 26, 2009

hamdi koççç, adamımmmm


ırmak zileli radikal'de şöyle yazmış; (hatta okumayın kitabı okumadan, zira bütün kitabı anlatmış, sonuna kadar). demiş ki, bir erkek fantazisi, başka bir şey değil...

katılıyor muyum? hayır. yani, olay bundan ibaret değil. hem daha dün çıkmış kitap hakkında bir tanıtım yazısı yazarken en başından en sonuna kadar konusu anlatılır mı? nerede kaldı heyecan? yani bu yazıyı okuyup kitabı alan yandı, her şeyi bilerek okumak? hele de bir hamdi koç kitabını böyle okumak?

bloggerlar bilir benim hamdi koç takıntımı. bir eski kocanın öğleden sonrası elbette hemen alınıp okundu, tabii şuna üzüldü bu blogun yazarı, yahu bitti kitap, kim blir bir daha ne zaman okuyacağız yeni bir hamdi koç kitabı, değil mi ama?

kitaba gelince... murat'ı sevmek imkansız evet ama kim diyor sevmek zorunda olduğumuzu? murak eski karısını yolda bir adamla görüp deliriyor evet, yok mu böyle adamlar? bu ülkede daha beterleri de var, çekip vuranı, vurduranı. ha murat da o niyette, karısı boşansa da onun malı, kendisi ama her haltı yiyecek.

yok mu bu tür adamlar? var. varlar da ancak hamdi koç gibi yazarlar bu kadar iyi dillendirebiliyor onları.

kitap iyi. en şahane hamdi koç kitabı olmasa da yine de her şey harika. tamam kitap tanıtım yazısı böyle olmaz ama, ırmak zileli'nin yaptığı gibi de olmaz.

hadi bakalım, alalım, sevelim. yazın şezlongların yanına dizelim. listeler hazır değil mi? ekledik mi hamdi koç'u? tamamdır...

7 yorum:

zeya dedi ki...

Hamdi Koç eklendi listeye. Seviyorum bu kitap önerilerini :):)

Adsız dedi ki...

Deli gibi beklediğim bir kitaptı, hemen alınıp okunmalı, konusu beni çok ama çok çekti. Listemdeki tüm kitapları arkaya çekip öne çıkan bir kitap olacak bu.

figoltx dedi ki...

Hamdi Koç benim de adamim.
Eylül'e kadar TR'a yolum düsmeyecegine göre, eh artik o zaman okurum ben de...

Sebnem'den dedi ki...

Hah!Tam biz kitap kırtlarına göre iyi bir tavsiye Ececiğim..

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Bir kitap bu kadar mı güzel anlatılır Ece?
Gittim hemen aldım okumaya başladım bile kitabı:)))
Teşekkürler.

ece arar dedi ki...

ay ay kitap alınıyor, siz de okuyorsunuz diye pek heyecanlanıyorum.

nursen dedi ki...

eklemeye gerek yok, çoktan alınıp okundu bile, sizinle aynı görüşte olduğumuza da sevindim kitap hakkında, keza Hamdi Koç fanatikliği konusunda da. blogunuzu ara ara takip ediyorum ama kızkardeşime hamileliğinde ilk hediyem sizin kitabınızdı, belirteyim. sevgiyle kalın...