Çarşamba, Mayıs 27, 2009

bugün mutlu geldi, mutlu oldum



nurdan benim canımdır; on yıldır falan. enerji depomdur. kendimi kötü hissedersem bana iyi gelen ilaçtır. kimi zaman o da enerji yumağı gibi olmaz, o zamanlarda zaten hiç aramaz. ama çoğunlukla bıcır bıcırdır, çocuk gibi.

birkaç hafta oluyordu görüşmeyeli. dün msn'de, "yarın mutlu tönbekici geliyor, röportajım var" dedi, "aaa" dedim, "mutlu geliyor demek!!! hemen geliyorum."

mutlu ile lise arkadaşıyız. ama o günden sonra (20 yıl!!!) hiç karşılıklı görüşmedik, msn, mail, telefonla haberleştik, o da meslektaş olmamız sebebiyle kurduğumuzu diyaloğu ilerletmekten. iyi oldu tabii kontak halinde olmak. mutlu tönbekici benim medya aleminde okumayı en çok sevdiğim yazarlardan. dilini, sözünü, anlattıklarını her zaman sevdiğim biri. tuğçe baran değil de mutlu tönbekici olmasını, artık sadece mutlu olmasını da ayrıca seviyorum.

mutlu son küçük oteller kitabı'nı da çıkardı bu arada. pek yeni. bugün görüşünce hemen istedim bir tane:)) geçen seneki de harikaydı, mutlu'nun diliyle, hayallere kapılmanıza yol açan, gitmesiniz de sizi gezdiren bir dil.

bu senekini de okur okumaz size yazacağım.

velhasıl mutlu geldi, mutlu oldum ben. nurdan da vardı ya değmeyin keyfime.

mutlu yola çıktı, başka bir yere, başka bir otele.
biz diğer faniler tabii, evlerimize döndük:)))

5 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

Bencede Tuğçe Baran değilde kendi olarak yazması daha süpper oldu Mutlu'nun..
Eceeeeeeeeeee orası Kitap Evi Cafe mi?

ece arar dedi ki...

evettt ama kitapevi butik otel oldu, nefisss. hadi gelin

herşeyden azıcık dedi ki...

Valla senelerce Tuğçe Baran diye okudum sabahtan vatana transfer oldu bende oldum:))Ondan sonra Mutlu olduğunu anlayıca ufak bir şok geçirdim aslında azıcık hayal kırıklığı desem yalan olmaz ama ne yapalım sevmişiz bir kere:))Okumaya devam tabiki, hayır dış görünüş meselesi değilde hani annesi yaşıyordu evlenmişti falan keşke herşeyin doğrusunu yazsaydı iyi olacaktı gibi neyse fazla uzatmıyayım:))Sevgiler.

Tanya's dedi ki...

Heyooo süper bir gün olmuş.

Nee kitapevi butik otel mi oldu?

zeya dedi ki...

ne güzel bir gün olmuş.

Kitapevi butik otel mi? bak şimdi aklıma düşürdün :):)

Bugünkü yazısındaki liste çok hoşuma gitti Mutlu Tönbekçi'nin ben de ben de diye diye okudum :):):)