Pazar, Ekim 19, 2008

internette ugün

Eve endeksli bir hayat yaşadığınızda bu devirde internetten de çok şey bekliyor olmuyor mu insan? Madem elimin altında, her şeye çare bulsun bakalım... “Bugün ne pişirebilirim?” cevabı artık telefonun diğer ucundaki annede değil de, internetin ta kendisinde değil mi? Böylesi bir yemek sorunsalı için portakalagaci.com iyi bir seçenek, onu baştan söyleyeyim.

Hayatı kolaylaştıran siteler önemli. Şimdi siz arasanız da asla bulamayacağınız bütün kullanım kılavuzlarını unutun ve tr.diplodocs.com’u kesinlikle favorilerinize ekleyin. Beyaz eşyadan telefona kadar dilediğiniz markanın dilediğiniz modelini arama butonu vasıtasıyla bulmanız ve saniyeler içinde pdf formatında kullanım kılavuzunu indirmeniz bu site sayesinde mümkün...

Çocuk bu canı hemen sıkılır... Evin altını üstüne getirmiş, oyuncakları miadını doldurmuş ve sizinle bir faaliyet yapmak için yanıp tutuşmakta. Ama siz teferruatlı bir şey için (nedense!) istekli değilsiniz. Ayrıca belki benim kadar da yeteneksizsiniz... Hımm, tamam o zaman. Derhal cubeecraft.com’u tıklıyoruz. Sitede inanılmaz tuhaf ve sevimli küp adamlar var. Birini seçiyor ve çıktısını alıyoruz. Makasla kesiyor ve direktifler doğrultusunda bir adama dönüştürüyoruz. Uhu gerekmiyor. Ayrıca çocuk olmadan da kendinizi neşelendirecek bir iş bu; hepsini yapıp masanıza dizmek isteyeceksiniz, öyle diyeyim. Ha biraz daha karmaşık şeyler yapabiliriz çocukla, dikiş dikeriz, taş boyarız, sorun değil diyorsanız, cocuklacocuk.com ilaç gibi gelecektir.

KURŞUN GEÇİRMEZ BEŞİK

Kullanım kılavuzunu okuduğumuz için bir aleti çalışır duruma getirdik, yemek pişirdik, çocuğu da mutlu ettik, şimdi napalım diyorsanız biraz eğlence. Megamonalisa.com’da binlerce farklı Mona Lisa tablosu sizi bekliyor. Disco Mona, Komünist Mona, Fotoğrafçı Mona bunlardan birkaçı. Bütün bunları yaparken bir taraftan da simplynoise.com’u açık tutmanızı öneriyorum. Sitede duyacağınız ‘beyaz ses’ migren ağrılarını gidermeden dikkati toplamaya kadar pek çok konuda size yardımcı oluyor. Sitede pembe ve kahverengi/ kırmızı ses de mevcut. Pembenin denizimsi, kahverenginin biraz daha fazla okyanusumusu bir havası var, haberiniz olsun...

Böylesi bir rahatlamanın ardından kurşun geçirmez bebek ürünlerine bakarak dünyanın gidişatına şaşıralım ve internet faslını kapatalım derim ben. Bulletproofbaby.net adresindeki kurşun geçirmez beşiklere, ‘benim ilk kaskım’ isimli ürüne, bombalama esnasında bebeğinizi örtebileceğiniz battaniyeye bakıp ne hissedeceksiniz bilmiyorum... Ancak son olarak bildirgec.org’a girip “Bütün bu siteleri nereden buluyorsunuz kardeşim?” diyerek yakınabilirsiniz, hakkınızdır.

E, kolay gelsin...

not: bu yazı cumartesi günü akşam gazetesi'nde yayınlanmıştır.

2 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Ece, çok mutlu olduk,yazıya dahil olduğumuzu görünce çok teşekkürler, sevgiler

İLKAY dedi ki...

süpersin:)))