Cuma, Ekim 31, 2008

gün nasıl geçti:)))


spora 10.30'ta gidemedik, aydaanım bir diziye dalmış, derken bi telefon gelmiş:) 11.30'ta ben hayli söylenirken kapıdan girdik. dedim ki "çıkıcaz burdan, akşam olacak..." ayda da "amma söylendin, tamam benim suçum" dedi, sustum:)))

bugün sporda resmen hiç kaytarmadım. yapmam gereken her şeyi yaptım, zira ayda bana "sen hızlandırılmış, konsantre bir şekilde yapıyosun hareketleri, yoksa nasıl seninki benden önce bitsin?" deyip duruyordu ve haklıydı da... ama tabii benimki yine erken bitti o ayrı, çnkü ayda 20 dakika koşu bandında, üstelik resmen koşuyor... ben on dakika ve yürüyorum:)))

neyse tabii bana sauna için vakit kaldı. orada yatarken dedim ki kendime "ecaanım olay budur. bakın bugün cidden hak ettiniz bu sauna keyfini. sporunuz da bitti, oh mis..."

derken yıkanma, giyinme faslının ardından spor salonunun yakınında bulduğumuz o kuaför... kendi kuaförlerimize iki haftadır ihanet etme sebebimiz belli; fön beş lira... vallahi... bir de iyi çekiyorlar. bir de kimse olmuyor... cumalarımıza neşe katıyoruz spora gitmiş, duşunu yapmış ve fön çektirmiş kadınlar olarak... gerçi ayda hayatımda olmasa ben bunların hiçbirini yapmam, kendi başıma kesinnnn üşenirim...

neyse oradan çıkıp hadi atıştıralım, fazla bişi yemeyelim deyip tostta karar kaldık. ama fazlasıyla yiyerek elbette pişman olduk... aydaanım alışveriş canavarı olarak beni bir yerlere sürüklemek istediyse de vazgeçirdim... ertesi günler hep bana teşekkür ediyor:))

bir de başka bir yerde kahve içince pil tükendi tabii. geldim bunları yazmaya... birazdan da gidip elvin'i almaya...

a gün çabuk bitti yine...

p.s. fotoğrafta ayda ve ece spordan ve kuaförden sonra...

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Ece banada böyle bir arkadaş lazım. Benimkiler ya çalışıyor ya da benden daha tembel. Neyse en azından şu anda hastalık bahanem var, evde olmak için:)

Bilge Güneş dedi ki...

Hangi kuaförmüş o :))) 5 liraya güzel fön çekiyoo demek :)))

İLKAY dedi ki...

Aa valla söyleseler inanmazdım spor yapasım geldi öyle bir şevkle hemde. Ki ben dünyanın spor konusunda en tembel kadınıyımdır. İki yazı spor okuyunca gaza geldim. Ama neyse hamileyim yapamam. Üyeliğimizin dolmasına 5 yıl var bu süre içinde de kocam kafamın etini yemeye devam eder. Kolay gelsin size. Şevkiniz hiiiç azalmasın:)

Turkuaz Deniz dedi ki...

:) Ne guzel gecmis bir gun, saclar da muthis! Bir uzasin saclarim, ben de baslayacagim tekrar fon cekmeye:)
Spor disiplin ister, bende yok...

defneyleyasamak dedi ki...

Saatler ossunnnnn :)

ece arar dedi ki...

zehra kesin lazım senin benim gibi tembellere böyle aydacım gibi arkadaş. bilge güneş; ben bugün bunu söyledim burcu'ya, o da bana "aaa, ben de bugün beş liraya çektirdim" dedi:) ilkay hamileliğin hemen ardından başlarsın belki...turkuaz deniz disiplin maalesef bende de sıfır, felaket bir durum bu. defneyle yaşamak ay mersi, cümlemize...

Özgür Turan dedi ki...

ay ben de istiyorum yaaa çatlayabilirim kıskançlıktan şu an. böyle günler olabiliyor demek bu cüceler okula başlayınca. saçlar çok hoş olmuş!

Adsız dedi ki...

ece selam

bu yazın bana şu an o kadar uzak ki.isten eveakşam 8de pestil gibi geliyorum.ondan sonra oğluş yatana kadar onunla kah oynayarak ,kah kitap bakarak vakitgeçiriyorum.haftasonunu yapışık ikizler gibiyiz.tüm ilgimi ona yöneltmeye çalışıyorum.en son hamileliğimin 5.ayına kadar yüzdüm.ondan sonra spor mpor leyin bilmiyorum .ayda 1 kere kuaföre kıl,tüy meselelerini halletmek için evden kaçarcasına oğlumun öğle uykusunda kaçıyorum
şu anlattığına benzer bir günü kaç sene sonra yaşarım?

Sesil

Adsız dedi ki...

Ece, nasıl güzel bir resim öyle.. İmrendim ne güzel anlatmışsın.. Ayda'yı da o kadar zamandır görmedim ki pek çok özlemişim.. İlk gördüğünde benim adıma bir sarılsana.. İş, güç derken nasıl kopuyoruz.. Şu tembel 89 mezunlarını toparlayabilsek ya da toparlamasak da kendi aramızda bir buluşsak..
Asuman

ece arar dedi ki...

sesil.. anlıyorum seni ben.. biraz daha sabır:) asuman, sen gel yahu, ama şu 30. yıl yemeğini bi zahmet yapıverelim tabii

Adsız dedi ki...

benim spor en az 2 saat sürüyor, 40dakika yürüyüş, geri kalanı da sıkı bir alet çalışması, bittiğinde benim de pestilim çıkmış oluyor, sadece iki seksen yatmak istiyorum :) arada kaytarsam da gene de bu sene biraz daha istikrarlıyım bu spor meselesinde.. benim gittiğim yerde de sauna var ama ben giremiyorum oraya bayılacak gibi oluyorum, acayip rahatsız ediyor beni o sauna hikayesi.. ama kesin olan bir şey var, o da sporun insana çok çok iyi gelmesi, sonra kendini çok iyi hissetmen ve de depresyonun şimdiye kadar gördüğüm en iyi ilacı olması..

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Ece, kıskandım valla sizi.
Bu ara hiç vaktim yok spora, nasıl üzülüyorum bir bilsen,
Sevgilerimle.

Primarima dedi ki...

Banada sizin gibi bir arkadas lazım işte...alısverıs yerlerıne gitmeyi engellıyecek biri :)bende ona ertesi gün teşekkürlerimi sunacagım hemde yuzlerce kere.

Adsız dedi ki...

Resim ;iki şahane kadın ... bak bak doyma :)

Ancak spordan sonra yemek faslı bende verdiğiniz kaloriden çok aldığınız hissini uyandırdı.

O kuaförün adresini alayım çabuk :)İstanbuldan gelip saçlarımı fönletmeye razıyım :)

Tanya's dedi ki...

Ayda'ya bravo hani..iki cocukla..değişen bişi yok..iyi yapıyorsunuz..bende kıskanıyorum burda..