Salı, Ağustos 15, 2006

damn dog


Başka bir keşfim de Bruce Andrew Mckay aka BAM . Toronto'da yaşıyor sadece büyük kediler çiziyor, akrilik boya kullanıyor. Birçok galeriden online olarak bu kedileri almak mümkün. Blogunun en başına dönüp okumaya başlarsaınz, resim yapmayan biri bile olsanız çok sarıyor.

Bir kere, hem resimleri nasıl çizdiğini, hem de boyalarını, fırçalarını, stüdyosunu, resimlerini galerilere satma girişimlerini vesaire anlatıyor. Gayet mütevazi bir sanatçı yani. Bu kedilerden birkaçına sahip olmayı gerçekten çok isterdim ama herhalde epey bir para biriktirmek lazım. Ben de onun yerine, sanatçının Damn Dog isimli nefis çalışmasını haddim olmayarak tuvale aktardım, size onu da gösteririm, dalga geçmek yok ama...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

eee, nasıl desem, seninki daha bir 'damn dog' olmuş :) çok özeniyorum resim yapanlara, tebrikler.

Banu dedi ki...

"Bebeğimin İlk Yılı" kitabını alarak hamileliğim boyunca okudum, hatta oğlum doğduktan sonra bile -fırsat buldukça- tekrar sayfaları karıştırdım. Sonra geçenlerde google'da isminle arama yaptım ve bu blog çıktı karşıma. Benim için süper oldu, bu sayfayı görünce bebeğime bir blog yapmaya karar verdim ve yaptım. Bu şekilde hiç bilmeden bana yol gösterdiğin için çok teşekkür ederim.
Kitabında doğumunu ve bebekliğini okuduğum Elvin'in de kocaman çok tatlı bir kız olduğunu görmek çok hoş.
Artık bir izleyicin daha var.

vintage biscuit dedi ki...

kedi sahibi olarak ve kedilerin hepsini cok asil ve birer tasarim harikasi olarak gordugum icin bu sayfaya bayildimmm
ahhh ece super bunlarrrr
aklimi aldin simdi :)))))

uykucu dedi ki...

Bir ara kedimin olduğu dönem başlayan ve uzunca bir süre devam eden kedili obje toplama ve yapma saplantım vardı, hatta bir seri kedili heykeller falanda yapmıştım ve senin yaptığın kediye de bayıldım kendinden de bir şeyler katmışsın bence devam et elvinede örnek olursun .

Asortik Krep dedi ki...

Ben kedini beğendim ama renkleri beğenmedim..kendin daha orjinal kediler çizersin gibi de geldi :))

ece arar dedi ki...

ışıl güldürdün beni, yasemin umarım bir gün alırız... banu hoş geldin, bak yine buluştuk demek ki... vintage daha ne kediler bulurum ben sana... figen şahanesin sen. asortik krep, gerçekten mi beğendin? biraz hilkat garibesi gibi değil mi?

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Ece benim resimde ilk öğrendiğim -belki de tek- resimde simetri olmaz ..asimetri güzeldirrrrrr :))

Adsız dedi ki...

çok şirin olmuş senin kedinde.