Çarşamba, Mayıs 03, 2006

sesli kitap

http://www.seslikitapgonulluleri.com "engeller kaldırılabilir" diyor. "Tek amacımız görme özürlülere kitap seslendirmek ve kendilerine ulaşmasına çaba sarf etmektir.Bu grubun ürettiği sesli kitaplar Beyazıt Devlet Kütüphanesi Görme Özürlüler Bölümü'ne devredilmektedir."

Aslında güzel bir oluşum, detayları sitede bulmanız mümkün. Görme engellilerin dünyalarını aydınlatmak için yapmanız gereken tek şey bir kitap seçip okumak.

Aslında bu konudan daha önce bahsedecektim ama demek sırası bugüneymiş. Bugün Binnur'dan bir mail aldım, kitabımı o okuyormuş, onur duydum tabii ama kitapları okunan yazarları en azından bir haberdar etmeleri gerektiğini düşünmüştüm geçenlerde, onu yazdım Binnur'a, ve tabii kitabımı bir annenin okumasından ayrıca mutluluk duydum.

Siz de bu oluşuma katılmak isterseniz web adresi yukarıda...


4 yorum:

Binnur A. Ö. dedi ki...

Sevgili Ece,
Aslında sana bunu haber vermek adına yazmıstım biraz da...

Çünkü kitabın daha 25. sayfasındayım, üstelik bir okudugum bölümün üzerine kayıt yapmışım, tekrar kaydedecegim, yani tam da 25 sayılmaz. Düşündüm ki eğer rızan yoksa hayır dersin.
Ama hayır diyecegini de tam olarak düşşünmedim. Demezsin gibi geldi. Hele birisi senin kitabının e-book'unu yayınlamıs, sen de onu ilan etmişsin ya, dedim ki sanıyorum bir şey demez.

Sanırım bana mail atmıssın , ama bana gelmedi ne yazık ki.
Sevgiler.

Tijen dedi ki...

tesekkürler sevgili ece!
tijen

ece arar dedi ki...

binnur'cum kitabımı okumandan gurur duydum! kitabımın hem bir anne, hem de bir meslektaşım tarafından okunması harika bence. sana yazdığım mailde "bir kopya da arşivim için ben isterim!" demiştim :)

Binnur A. Ö. dedi ki...

Sevgili Ece,
Bitirir bitirmez emin ol sana da yollayacağım. Ancak kitap kaydetmek zannettiğimden de zormuş. Okumak güzel, tamam. AMa düzeltmeler baya zaman alıyor. NE yazık ki istedigim kadar hızlı gidemiyorum.
Bu arada şimdilik aktif meslektaş değiliz. Şu an evdeyim ne yazık ki. GErci ucundan kıyısından geri dönmeye calısıyorum. En azından oturdugum yerden yazmak anlamında. ÇEşitli basvurular yapacagım Umarım olur. 13 yıldır calısan bir insan olarak Temmuz basından beri evde olmak beni baya yordu...
NEyse.
Guzel sozlerin ve verdigin onay icin cok tesekkur ederim. Sevgiler.