Salı, Mayıs 23, 2006

Forward Mail'ciler

1. Biliyor musun; yoılladığın mailler hiç ilgimi çekmiyor...
2. Biliyor musun, sen o mailleri forward'larken hayatının kum saatinden bir kum tanesi daha aşağı dökülüyor. Üstelik ben o forward maillleri açmaya ya da silmeye çalışırken benim kum saatimden de kumlar -senin yüzünden- dökülüyor.
3. Biliyor musun, bana bin tane isim yazılı, içinde ters parantezler olan mailler yerine sadece bana yolladığın bir mail olsa okurdum yazılanları.
4. Biliyor musun, pps'ler beni deli ediyor, türkçeye uyarlanmış zavallı fotoğraf altı yazılarn türkçe karakterleri bile yok...
5. Biliyor musun, dilersem sevdiğim fotoğraflara kendim de bakabilir, merak ettiğim şeyleri kendim de bulabilirim, canım isterse karikatür de bulabilirm kendime, senin seçtiğin şeylerle uğraşmak beni rahatsız ediyor.
6. Biliyor musun, herkesin evinde ya da işinde bilmemne hızında internet yok. Bu yüzden kimi zaman seni yolladığın şeyleri açmak da bir dert olabiliyor.
7. Biliyor musun, şunu kırk kişiye gönder, dilediğin olacak yazılı maillere hala inanıyor olman çok ürkütücü. Yaşın kaç senin allah aşkına?
8. Biliyor musun, kimi zaman yakın arkadaşlarımdan birisin sen, o yüzden sana bir şey diyemiyorum...
9. Biliyor musun, zaten yapacak bir sürü işim var benim, spam maillerden zaten daralmışım, seni de onların arasına sokmak ayıp olur gibi geliyor...
10. Biliyor musun, hayat sahiden kısa. Gidilecek yerler, görülecek şeyler, ama sen niyeyse bu acayip işlerle uğraşıyorsun, ne yazık sana...

Beni önemsiyorsan ve de bana forward mailde göndermek istediğin şey sahiden önemliyse, güzelse, sadece bana yolla onu. O zaman okurum işte.

7 yorum:

vintage biscuit dedi ki...

hahahhaahha:)))) ece süper . benim için şöyle bişey yazarmısın desem , inan bukadar dile getirebilir bi insan beni .ama şuda var . bi ameliyat geçirmiştim . 1 ay evdeydim . o blokladığım forward mail canavarı arkadaşlarımı özledim :)))). sıkıntıdan mailllll yokmmu yahuuuu diye bakınıyodum :))))

Zeynep B. dedi ki...

:))) herkesin derdi...ama onlarsız da yapamaz olduk. alışmış kudurmuştan beterdir....:))

Adsız dedi ki...

Vallahi Istanbuldayken icim bayilirdi forward edilmis mailler almaktan. Ama boyleee 10.000 mil uzaga dusunce onlara bile kizamiyor insan :)Yalniz post ettiginiz bu yazi da herkesin birbirine forward ettigi bir sey bu arada sanirim.:))

ece arar dedi ki...

hande! aman allahım diyorum, forward'lanacak bir şey mi yazmışım yani?

Adsız dedi ki...

Benim scuba dalis grubumdan geldi boyle bisi (tipatip ayni dersem yanilabilirim). Ya sizden alip yaptilar, ya da birisi sizin gibi takti kafaya boyle bir sey yazmayi, aynen sizin gibi madde madde siraladi :)

Hangisi bilmiyorum, zira karsilastirma imkanim yok.Okur okumaz siliyorum mailleri. Hala inbox`ta duruyor olsa seve seve size yollardim.

ece arar dedi ki...

sevgili hande; ne ironik deği mi forwar maille ilgili yazılarım forward'lanması...

aza dedi ki...

çok iyi bir mantık ve iyi özetlemişsin:)