Pazartesi, Nisan 12, 2010

bir sunumun daha ardından



gidip saçları yaptırdık sunum öncesi. bizimki mavi oje de istedi. günlerden cumartesi diye hayır demedim ama sunumda ojeli tek bir çocuk vardı! (kıyamadım yahu, kırk yılda bir saçı yapılmış, ojesi de olsun dedim. yoksa süs püse çok karşıyım. ciddiyim)



konu trafikti. şarkılar, rontlar vs. sınıfın en miniği kızım, sınıfın tek sarı flütlüsüydü. bu da ayrı bir hikaye... okul sene başında illa krem rengi yamaha flüt alınacak diyor. aldık bizde. ama sonra elvin elbette kaybetti. ben de dedim ki aynı şeyi bir daha alamayız, kaybetmemeyi öğren! (acımasız mıyım), neyse evde uyduruk bir flütümüz vardı, onunla gidip geliyor okula. sarı flüt oradan...



sunuma anneanne ilk kez geldi. rontlarda ağladı:))



ingilizce sunumda velilere soru sordular. ben çok parmak kaldırdım!... kızımın okulunu seviyorum... her şey yolunda. iyi haftalar diliyorum hepinize. hissediyorum, bu hafta şahane şeyler olacak!

9 yorum:

Gülben dedi ki...

farklı benim kuşum, mavi oje de sarı flüt de iyi olmuş.
çok özledim elvin'i, klasik :(

Tanya's dedi ki...

Sarı Flüt şahane bence..başka...deli deli..hem de uyumlu kendi içinde.

Anane ağladı mı yaw..çok özledim herkesi...

mermaid dedi ki...

iki tane parlayan göz. ne güzelsiniz.

Taylan Sezginer dedi ki...

bir sonrakinde ben de oradayım, biliyorsun!!! o günün akşamı -ne şahane akşam oldu ama!- konuştuklarımız hatırımda da, elvin'e sahip olduğumuz için hepimiz çok şanslıyız.hep aklımda o alaçatı sahili...canım o benim!!!

zuzuların annesi dedi ki...

Maşallah Elvin'e,daim olsun başarıları...
Ve tanıdım okulu,biz de geçeceğiz seneye kısmetse o yollardan:)

Tijen dedi ki...

Ece ne güzel, ne gurur verici bir şey. Büyüyor senin fıstık, güzel şeyler yapıyor, ailesi onunla gurur duyuyor. Daim olsun sevinçleri.

Cocukla Cocuk dedi ki...

mavi oje de sarı flütte yakışmış Elvin'e. Farklı olması çok güzel. Başarılarının devamını diliyoruz.

Lotus dedi ki...

Harikasınız Sevgili Ece, bayıldım:) ve artık Elvin'i çok merak ediyorumm:)Umarım Elvin ile de tanışırız. Trafik resmi çok güzel, farklı bir yeteği var, umarım onun farkında olan kişilerle hep birlikte olur. Sevgiler, Nilüfer A.

Ozgur İde dedi ki...

Bizde seviyoruz okulumuzu :) hele o sunumlarında ki heyecanı :)