Çarşamba, Temmuz 22, 2009

ay ay geldim

nasıl oldu gelemedim, onu da bilemiyorum.
kaplumbağanın suyu bitmiş, hemen ekledik.
bütün kitap önerilerinizi not ettim, listeme aldım. alim'in kitabını da evet lütfen okuyunuz, gidesiniz gelecek, her yere gidesiniz... sonra alim'i alkışlamak da isteyebilirsiniz kitap bitince, benden söylemesi.

yazlık iyi. kuzu havuzda taklalara başladı. işim çok aslında. yazlıkta havuz kenarındayken nasıl iki dergi yapabildim bilmiyorum. çok yoruldum... yazlıktaydım da değildim diyelim, kafaca en azından. yani havuzdan yorgun argın o eşyalarla dönüp banyo yaptırttıktan sonra yazıp çizdim hep... iki arada bir derede bursa toplantılarına gelip geri döndüm falan... ne kadardır yazmıyorsam, o kadardır yorgunum diyelim...

biraz sakinlerim ama haftaya falan diye umuyorum... ama bilmiyorum.

şu an gerçek evimizdeyizzzz, ev tam takır. bir burger king ısmarladık. ben, ece, diyetimsi beslenmemi bu öğünlük bozuyorum ama yani el insaf kendim, öyle yorgunum ki, bir ödülü hak ediyorum. zaten öğlen de bir salata yedim. sabah da sadece bir dilim ekmek ve bir katı yumurta.

yiyeyim artık... zil çaldı!!!

gittim.

6 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

Ececiğim..
2 yeni dergi mi?
Hmmmmm.Bayağı yoğunmuşsun..
Biraz nefes al..Dinlen..
Elvin'le tadını çıkar hayatın..
Sağlıklı beslenme takıntısı olan ben de...Ara sıra,gizli gizli nutella kaşıklıyorum hala..
2 haftada 1,1 kavanoz alıyorum o gün bitiriyorum..İğrencim iğrenççç

Tanya's dedi ki...

Yaşasın Burger King o zaman.

alimerginoglu dedi ki...

Sevgili editorum, hosgeldin! Kitabimiz "Bir Turk Bir Ingiliz ve Uc Kurusluk Dunya" reklami icin de ayrica cok tesekkurler. Yeni baskidan sana ulastirmis miydim? Yollamadiysam ayip bana! Su aralar heyecandan kafa yerinde degil. Rachel hamile. Yeni bebek yolda. Uzun bir IVF sureci... Yeni bir kitap projesi icin iyi malzeme o ayri ama stresi uffff hic sorma.

Sevgiler,

Alim Erginoglu
www.alimrachel.blogspot.com

ÇAğ dedi ki...

Hoşgeldin Ece, bayılırım, bazen diyet zamanı şımartılmalı insan, hep salata hep salata.Bir gün nefis nefis Burger yerken patates kızartmasının kağıdına gözüm ilişti, 2000 kalori yazıyordu,ne kdar doğru dedim ama boğazımda kaldı patatesler...
Öptüüüüm

sibel dedi ki...

selam..dergi mi?isimleri nedir?NE DİYETİ RESİMLERDE ÇOK İNCE GÖRÜNÜYORSUN.MINCIRIĞI MINCIR.SEVGİLER

Ersin dedi ki...

Hoşgeldiiin, haydi bakalım yazılar resimler...