Salı, Kasım 25, 2008

e aaaaaaaaa

hayat. memat. erken kararan havalar. okul. depresyon. soğuk. ekonomik kriz. işsizlik. boşluk. hatalar. hata olmayanlar. negatif ruh halleri. birden değişen şeyler. anlık pozitiviteler. izlanda gibi bir ruh hali. izlanda'da bile dibe vuruş...

bir şarkı. te alejabas demi. hep dağınık bir ev. bir türlü şekle girmeyen saçlar. birden geliveren ilham. birden gidiveren ümit. yanlış anlamalar. yanlış anlaşılmalar.

ne pişiricem. kim toplayacak şu evi. okunmayan kitaplar. kapağı açık kalan kalemler. tek çoraplar. dibi tutan tencereler. bir türlü beyazlaşmayan beyaz çamaşırlar. sıkıntılı perdeler. sonra birden açan ve aa dedirten güneş.

hem sonra iş için yeni fikirler. tvde bişey yok. sehpadaki lekeler de çıkmıyor. 24 saat masaj isteği. b vitamini kompleksi. yenilenmesi icap eden bir laptop. yenilenmesi gereken çocuk odası.

sarıldığım çocuk, melek, evi dağıtan tazmanya canavarı, annesinin kuzusu, okumayı söken neşeli, yaratıcı şey. dikbaşlı, inatçı.

yaz gelsin demeler, proje düşünüp beklemeler. bir yerlere bir şeyler gönderip beklemeler. onlar bunlar şunlar.

tuhaf insanlar, tuhaf olmayan insanlar.

park yeri bulamamak, aradığını bulamamak, ne giyeceğini bilememek, aynada kendine bakamamak, baksan bile tanıyamamak.

derken birden ayaklanıp giyinip alışverişe çıkmak. sonra belki pişman olmak. belki olmamak.

bir kahve içip dergilere göz atmak.

saksıdaki çiçekler. ölmüş olanlar, ölecek olanlar, hiç yaşamamış olanlar. pencere önü melekleri. karmakarışık siyah tişörtler. karmakarışık cdler ve kitaplar ve kalemler, defterler ile ruhlar.

aaaaaaa!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hıımmmm...
diyecek bişeyim yok. kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş:(

ÇAğ dedi ki...

Havadan mı ne bende dün fenaydım bugün güneş açtı biraz gazla kendime geldim.Önümüzde koca kış napceeez şimdi aaaa.Aynaya bakamama durumunu bende yaşıyorum,saçlarımda şekle girmiyooo,internet yüzünden tencerenin dibi yanması da doooru:)
Öptüm

Özgür Turan dedi ki...

çok şükür yazdın sonunda!:)
lütfen toplu olarak negatife girmeyelim arkadaşlar. Toptan daralmış durumdayız zaten. hadi toparlanma zamanı. güzel şeyler düşünün ki olsun.

Taylan Sezginer dedi ki...

sana sonbahar geldi biraz...kış gelsin daha iyi olur, ekose battaniyeli...

Tanya's dedi ki...

Evet evet, ekose battaniyeli..yanan şömineli...aaa noluyor canım.

gunduz68 dedi ki...

herkes dipte olursa kalanları kim çıkaracak yüzeye :( sihirli bir el dokunmalı herkesin yüreğine acılarını,can sıkıntılarını,özlemlerini hatta korkularını da çekip çıkarmalı..nefret rüzgarı tamamen uzaklara esmeli.içimizdeki sevgileri alıp götürmeden...dimdik olmalı ayaklanmalı hızla...ama nasıl...:(

Adsız dedi ki...

Facebookta grup kuruyorum Join to grup: ''Ece'ye temizliğe gidiyoruz '' Admin olarak tencere ve çaydanlıkları iyi parlattığımı söyleyebilirim :)Tüm bloggerlar davetlidir.

LoLLa dedi ki...

:)) kaotik ortam ama gülümsetti beni .) sıkıntının içten dışa vurumu :)