Cuma, Nisan 21, 2006

ilk kitap


şuradan veya tabii başka yerden benim ilk kitabı indirmek mümkün. yok, kitap isterim diyenlere http://www.e-hamile.com önerebilirim.

3 yorum:

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

bunu internetten indirip okumuş sonra da pazarda korsanını görüp almakla almamak arasında kalmıştım.almak istiyordum tekrar elimde tutarak okumak için. bir yandan da korsan olduğu için almak istemiyordum.almadım ve hala elimde yok.ben verdiğin şu adreslere bir bakayım.

Binnur A. Ö. dedi ki...

Merhaba sevgili Ece,
Şu aralar boş kaldığım tüm zamanlarda (biraz attım galiba- tüm zamanlarda degil) senle ilgili bir şey var hayatımda. Tahmin ettigin gibi senin işte bu birinci kitabını okuyorum. HEm de sesli, hem de görmeyenlere. İnternet ortamında görmeyenler için gönüllü okuyuculuk konusunda bir hareketlenme yaratma çabasındayız bir kaç kişi. Ben özürlüler yasası kapsamında Beyazıt Kütüphanesi'nin görmeyenler bölümü adına ilk kitabımı okuyorum. Bu aynı zamanda senin de ilk kitabın. (Kızmadın değil mi :))
Aynı zamanda bir ekmek blogum var. Orada ekmek denemelerimi anlatıyorum. Ben de senin gibi gazeteci(ydim) ve TV'ci :) ve dergici (Flash TV ve Turkish Daily News, Turkish Probe ve İzmir Plus)
Şimdilerde İzmir'den İzmit'e taşınmaının ve o aralar daha 7 aylık anne olmuş olmanın gerekleri ile evde oturmaktayım ve akacak mecralar arıyorum :)
Bir online arkadaş yaz dedi bana, ekmek hikayeleri dışında da... Cok ısrar etti. İyi ki de etmiş. yazıyorum artık ve daha iyiyim.
Seni de davet etmek istedim.

http://anlatanne.blogspot.com/
http://ekmekkokusu.blogspot.com
http://hayatbirnehir.blogspot.com

Beklerim
Sevgiler.
Binnur

Primarima dedi ki...

okudum, okudum, bidaha da okurum.Ben sizin kitabınızı okuduğumda hamile kalmak için çırpınan biriydim.okudum okudum ağladım ama hamile kalmadım.Kitabı okuduğumun üzerinden seneler geçmişdi ben ara sıra açar okur ve ben ne zaman yazıcam bu tip şeyler derdim.Neyse şimdi iki yaşında bir kızım var kitabınız kitaplığımızın baş köşelerinde duruyor valla...
Üstelik hamileliğim sırasındada çok yardımcı oldu bana.Kaçıncı haftadayım ben 27. hımm açıp bi bakalım ece arar 27 . haftayı nasıl anlatmış derdim :)
Sevgiler..