Cuma, Mayıs 14, 2010

hâlâ markafoni'den alışveriş yapmıyor olabilir misiniz?



valla benim her sabah iple çektiğim an bu. bakalım markafoni'ye neler gelmiş? hemen bir alışveriş, haftada en az üç paket. özenli markafoni kutularından çıkan, gerçekten ucuza aldığım parfümler (en son guess parfüm 50 liraydı galiba), ayakkabılar (en son elle bir ayakkabı zannedersen 40 küsur liraydı), mayolar, terlikler, daha neler neler aldım. şiddetle önermekteyim. bakın bugün şunlar kapıldı; çanta 175'ten 69'a düşmüş, cüzdan 80'den 39'a.

hâlâ da üye değilseniz, referans göstermeniz gerekiyor. bir daha hatırlatayım. ecearar at gmail.com email adresimle beni referans gösterbilirsiniz. sonra ama siz de davet edin arkadaşlarınızı. arkadaşlarınızın yaptığı alışverişlerden de kazanıyorsunuz çünkü... daha ne diyeyim? iyi alışverişler!

4 yorum:

Tanya's dedi ki...

Ay bende sürekli takipteyim...alıyorum..bu halimle bile her sabah bakıyorum ne var diye...iyiki üye etmiştin beni.

Robin Goodfellow dedi ki...

merhabalar
ben markafoni ve limango ikilisi yüzünden tazmanya canavarı hızında alışveriş yapar oldum.
ancaaaaaaak markafoni'nin ürünleri asla ve asla belirtilen zamanda getirmemesi sebebiyle kendilerine küsüm. bir şikayet maili yazdığınızda size kopyala -yapıştır bir cevap yazıp yolluyorlar, ısrarlar cevap yazdığınızda şaka gibi aynı yazıyı yolluyorlar. müşteri ilişkileri berbat, ürünler gecikmeli. ah ah ürünü zamanında göndereni olsa kendimi ona teslim edeceğim.

incir dedi ki...

markofoniye kredi kartımızın numarasınımı veriyoruz ece.
eğer kapıda ödeme seçeneği varsa hemen beni üye yapabilirsin ve emin ol benden çok puan kazanırsın.cvbını bekliyorum.Kapıda ödeme varmı?

alışveriş perisi:)

ece arar dedi ki...

puck-robin ben de öyle, çok alışveriş ama biraz geciken kargolar. yine de çok özenli. geçen gün bedava.com'u da denedim. pek bir şey yok ama 250'den 70'e düşen quantum saate dayanamadım)) aynen markafoni gibi paketlemişler, bir de yanında adidas deodorant göndermişler:)) zamanında geldi. o da davetiye usulü çalışıyor. onu da deneyeyim derseniz yine ecearar at gmail.com dan beni referans gösterebilirsiniz. markafoni'nin müşteri ilişkilerinin kötü olduğunu ben de fark ettim. ha bir de aynı usülle trendyol.com da var. daha özgün ,daha butik ürünler, aynı sistemle çalışan. hoşuma giden şeyler oluyor ama daha bir şey almadım...

mis peri, evet, kredi kartı. bir de, sadece yapılan ilk alışverişlerden sadece kazanç söz konusu. ama o bile hoş!