Salı, Haziran 05, 2007

hızla bitiyor günler

çabucak... nasıl beşi oldu bilmiyorum vallahi. haziran bu, öyle böyle değil. çocukken iple çektiğim ay yani.

aman da aman, doğum günüm gelecek, çırpı bacaklarımı daha da çırpı gösteren bir elbise giyeceğim muhakkak, üstü çikolata kreması kaplı bir pastam olacak, mumlar falan, üfleyeceğim...

biblo alacağım kendime, minik kediler. biblo evim var, oraya dizeceğim onları... onca özenle biriktirdiğim o minik şahsiyetlerin büyüdüğümde kaybolacağını hiç bilemeden yapacağım bunu.

öpeceğim annemi, zira onun da doğum günü, eh bir de üstüne, ikinci pazarın babalar günü olması dolayısıyla babamla da paylaşacağım bana özel olmasını içten içe arzu ettiğim o günün.

ağabeyim, üç kişiye hediye almaktan yakınacak yine, ben heyecanla yırtacağım paketleri. kalemler, defterler çıksın içinden isteyeceğim. belki bir pembe panter de fena olmayabilir...

6 yorum:

Sebnem'den dedi ki...

ECE..SENİNDE KIZININDA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN..ÖOK ÖPÜYORUM SİZLERİ..BİZİM TOPLANTIYA KATIL BAK SENDE..SENİN KULAKLARDA ÇINLADI.

Tanya's dedi ki...

Ececim ya..evet..biblo evlerine biblolar itinayla konurdu ve haklısın kaybolacağını bilsek nasıl olurduk?..uğraşır mıydık acaba!

Bu arada bir çukulata kreması kaplı pasta da benden...hadi bakalım.

Adsız dedi ki...

Ben de ben de.. Haziran muhteşem aydı, okul kapanır, tatil başlar, doğumgünü kutlanır, hediyeler alınır, yazlığa gidilir.. Daha ne olsun..
Ece inanmazsın senin ve ne alakası varsa Arzu Gökalp'in doğumgününü hala hatırlarım. İlkokuldan itibaren yıllarca beraber okuyunca, haziran ayında doğanlar algıda seçicilik yaratmış bende herhalde:)
Bu arada hey gidi 11-A ve Tanya, merhabalar:)) Bir tane de çukulata kremalı benden:)
Asuman

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Ece doğumgünün kutlu olsun. Bizde ablamla aynı gün doğmuşuz. Sevdiklerinle nice mutlu yıllara.

yasemin dedi ki...

ece ben de pembe panterlerin hastasıyım biliyo musun? en büyüğünü görmüştüm bir kez bi daha da göremedim aynısından. bi de bazı pembe panterler çok cırtlak renkli aslına benzeyeni bulmak çok zor di mi? almak için en benzeyenini bulmayı bekliyorum ;)

Adsız dedi ki...

Merhaba.. Pembe panter yazınca siz, dayanamadım, yorum bırakıyorum.. Bana kocaman bi'pembe panter gelmişti geçen sene kardeşimden.. Boyum kadar :) Çok seviyorum ben de pembe panterleri :) Küçükken de çok severmişim, hala çok seviyorum :)
Doğum gününüz kutlu olsun, nice yıllara ailenizle birlikte..