Cuma, Ocak 05, 2007

kafe kızı

 
bu çocuğu sürüklediğim bir iki kafe var. illa cafe con panna içeceğim, o da vanilyalı dondurma yiyecek, yarım bırakacak, etrafı dolaşacak. öyle bir anda işte çekildi bu fotoğraf...

hızlı başladı yeni yıl, durup da ince şeyleri düşünmeye vakit olmadı. bir oradayız bir burada. istanbul'da ve bursa'da. aşağıdaki evde ve yukarıdakinde. yemekte veyahut pizza ısmarlayarak minik bir sehpadayız.

müzik dinliyoruz bol bol, gıdamız o şimdi, velhasıl altı kilo boşu boşuna verilmedi iki ayda. tek gıdanız müzikse kolay oluyor kilo vermek.

ev ne şahane değil mi? duvarlar ve çerçeveleriyle, kanapeleri ve dolaplarıyla... mutfağıyla ve koridoruyla falan harika bir mekan. üstüne yok...

evimde evimi özleyişim bundan, bakmayın kafelere gittiğime... Posted by Picasa

6 yorum:

uykucu dedi ki...

bende diyorumki niye eski kiloma dönemiyorum müziktenmiş şu sıralar müzik niyetine sadece işe gidip gelirken arabada dinlediğim radyo ve oğlumun sürekli seyrettiği power turk.tam tarzımı dinleyemediğimden ruhumu doyuramayıp gıdalarla bedenimi şişiriyorum.mp3'e geri döneyim..sağol hatırlatman için. Bende evde olup evin tadını çıkaramadığımdan yakınırım, hiç boş vakit yokki ayaklarımı uzatıp oturayım koştur dur.

Adsız dedi ki...

Tebrikler! Süper birşey 6 kilo vermek. Darısı başıma:)

Adsız dedi ki...

Çok şeker. Ne kadar da şık. Küsmüş galiba. Kız çocuklarının genetik şifrelerinde renk kodu pembe ile mi yazılmış acaba?

Adsız dedi ki...

çok şeker :)

ece arar dedi ki...

figen ya, seyrettirme şu power turk'ü:)çiçekli bahçe, bol müzik dilerim, haber ver... endişeli peri, biz çocukkne o renk kırmızıydı, şimdi pembe oldu, yirmi yıl sonra mor olur belki:) aqua, teşekkürler..

Tanya's dedi ki...

Eee noldu ama yazılara ara! Öpüyorum