Perşembe, Ocak 18, 2007

şişt... come here. I'll tell you a secret


şimdi bakın, bir film var. adı the secret.

"çekim yasası" denen olaydan bahsediyor. ben öyle "bir film izleyeyim, bir kitap okuyayım hayatım değişsin" falan demem ama bu başka...

bu filmi yüz kere izlemek şart. ben henüz tam manasıyla özümsemek üzere üç kez izledim ve artık çekim yasası denen hadiseye inanıyor ve filin bana söylediği sırrı uygulamaya çalışıyorum.

bakın çocuklar, en sevdiklerime "bunu izlemek zorundasın" diyorum şimdilerde, sizi de seviyorum ya, o yüzden hadi bakalım the secret. merak edenlere thesecret.tv de diyebilirim.

bu arada dün serumlandık yine. sabah beşte uyandık mide bulantısıyla, on bire kadar kusup doktora gittik. idrar temiz, kan şöyle böyle. normalde çekim yasasına göre size bu olumsuzluklardan bahsetmemem gerekiyor ama ne yapayım duramıyorum. serum beş altı saat sürdü. akşam oldu, eve geldik.

bugün canavarız teyzeler, amcalar. bugün iyiyiz. öhöm, çekim yasasına göre hep de böyle kalacağız. inat ettim.

izleyenler parmak kaldırsın, izlemeyenler derhal bulsun, sonra da beni bulsun. hadi bakiiim.

8 yorum:

yasemin dedi ki...

merak ettim simdi. bulucam bunu. cok heyecanli yazmissin melak ettim.
isiniz de hayirli olsun demek istemistim ama gonderememistim mesacimi onu da buraya yazayim tekrardan. biz de sana basvururuz olur da bi yerlere gidecek halimiz olursa bundan sonra :)

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun. Şimdi izleyelim bakalım çekim yasasını.

uykucu dedi ki...

hemen arayışa başlıyorum merak ettim akşam daki yazıda da aynı filmden baksetmiştin .izledikten sonra izlenimlerimi yazarım..

Margot dedi ki...

Öyle bir yazmışsın ki Ece du bakali ne çıkıcak :)

Binnur A. Ö. dedi ki...

GEcmis olsun Ece
çekim yayasına ben de inanirim. Ancak ben bunun biraz karmasik oldugunu dusunuyorum. Bazen kendine cekmen gereken iyi bir sey icin oncelikle tuhaf ve sinir bir sey cekmen gerekiyor.

YAni benim şu memlekete tasinmam aslinda hayatimda isteyecegim en son seydi belki de. Ama bu sehre tasinmam bana her zaman cok istedigim birseylerin kapisini acyor gibi ayni zamanda...
Bilmem anlatabildim mi :)

Tanya's dedi ki...

Bugün veriyorum siparişi..heyecanla da bekleyeceğim.

ece arar dedi ki...

hadi bakalım... daha yok mu izleyen?

Binnur A. Ö. dedi ki...

Ece ben de sana "What the bleep do we know"u tavsiye ediyorum....