Cuma, Aralık 29, 2006

hoş geldin yeni yıl

bak sahiden bekliyordum seni bu sefer. hararetle. hani şu arkadaşın 06 var ya, bir tuhaftı. benden duymuş olma, beni tepetaklak etmeyi başardı. şuydu, buydu derken bir aşağı çekti, bir yukarı. haşin davrandı. ittirdi, kaktırdı. birden de havalara sıçrattı.

işim açısından iyi davrandı ama sağolsun, bana ulusal gazeteleri açtı, beni dergilere falan yolladı, bana bir sürü kitap gönerdi. o açıdan kızgın değilim kendisine, hatta müteşekkirim ama bak beni duygusal anlamda hayli hırpaladı.

ne diyeyim ben şimdi ona? git diyorum, hadi git, bütün yıl oyaladın beni, güle güle git diğer kardeşlerinin yanına, orada kal ama, geri dönme, dönemezsin zaten:)

07 sana gelince, bak ümitle bekliyorum seni, baharı bekler gibi bekliyorum, sen kardeşinden daha iyisin gibi geliyor bana, ittirip kaktırmazsın seni ben, öyle hissediyorum. şükürler olsun, geliyorsun, nereden baksak 48 saat falan kaldı, oh yani, böyle mi beklenir bir şey?

bekliyorum işte. gel bakayım, kurul şöyle bir berjere, anlatayım sana şimdiden. Bak neler neler istiyorum senden... sen dinle beni usulca, hepsini gerçekleştirmesen de hayallerimin, bir iki kıyak yaparsın artık.

hoş geldin..

8 yorum:

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

nasıl güzel bir yazı olmuş bu:)
inşallah dediğin gibi bütün herşey dileidğin gibi olur ve 2007 sana bütün torpillerini yapar...

Adsız dedi ki...

Mutlu Yıllarrr.....

Tanya's dedi ki...

İyi ki varsın Ececim..iyi ki..2007 süper olacak..biliyoruz:)

uykucu dedi ki...

umarım 7 sayısı herkese uğur getirir.

Adsız dedi ki...

bana da 2007 daha insaflı olacak gibi geliyor.

mutlu yıllar!

Adsız dedi ki...

Mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle...

pinomino dedi ki...

artık güzel şeyler olsun istiyorum hayatımda..2006 yılı beni fazlasıyla yordu..umarım 2007 sürprizlerle, neşeyle ve mutlulukla gelir...hepimiz için..

ece arar dedi ki...

umarım hepimiz için...